Cubells

31 de desembre de 2009 a les 14:29 | Valoració: CC
Clica sobre les fotografies per veure-les ampliades
Sobre el municipi
Població: 397 habitants (2008)
Superfície: 39,2 km2
Entitats de població: 2

Detalls del viatge
2. Ruta de cap d'any

Número de fotografies: 2
Distància recorreguda: 18,1 km
Temps transcorregut: 16 min


Superada l'odissea de Vallfogona de Balaguer continuo per la C-13 i obvio la capital de la Noguera (hi haurà més rutes per passar-hi). Sense moure'm del meu carril la denominació de la via canvia a C-26. Un desnivell amb un revolt tancat a l'esquerra és l'avís que espero per al següent objectiu: Cubells.
El municipi té una presentació majestuosa, a la carena de la serra del Montclar, i sembla tenir més vida del que hom pot apreciar des de la carretera travessa el nucli urbpa. Una benzinera, una petita delegació d'una entitat d'estalvis, i un gran restaurant al capdamunt, on per cert, hi he anat a dinar amb un amic no fa pas tant, amb la companyia de la bàscula municipal, encaixen perfectament dins de les característiques de molts pobles i viles del municipi.
Quan ja sembla que passo de llarg, observo pel retrovisor que el cartell que hi ha ofereix una possibilitat d'aparcar prou avantatjosa. Així que, pacientment, busco la manera de donar mitja volta, i hi torno. Confirmat, es pot aparcar tot i que el paviment es barreja amb terra fangosa. Donat el fang que porto acumulat en aquesta ruta, no és que m'importi gaire. Només espero que pugui treure el cotxe d'allí on l'acabo de posar.

LA TORRE DE FLUVIÀ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada