Ascó

12 de gener de 2010 a les 11:06 | Valoració: CC
Sobre el municipi
Població: 1.601 habitants (2008)
Superfície: 73,63 km2
Entitats de població: 1

Detalls del viatge
7. Expedició riberenca

Número de fotografies: 1
Distància recorreguda: 6,2 km
Temps transcorregut: 17 min


Tot i l'hora que és, els núvols no remunten i té pinta que seguirà tapat tot el dia. Lamento la meteorologia mentre preparo el vehicle per fer la foto d'Ascó, un municipi que sempre és notícia en boca dels ecologistes, i que acaba generant mala premsa. Suposo que Ascó, a més de la nuclear, alguna altra cosa podrà oferir.
La sensació que jo tinc en arribar és la d'un poble tranquil i buit de gent, possiblement perquè sóc a l'entrada del municipi i només la visita ocasional d'algun cotxe que agafa l'entrada de la rotonda que duu al propi Ascó (o a la comarca de la Terra Alta) destorba aquesta pau inesperada.
A part d'això, un fred considerable. El cotxe es troba al bell mig del carrer del pintor Margalef, en posició de cedir el pas, però sense el conductor que, per a més inri es troba palplantat en un carril de sentit contrari fent una fotografia. Suposo que quan les construccions que estan fent al carrer s'acabin llavors hi haurà més moviment, però en un matí d'hivern com d'avui, amb la nevada encara recent, no presenta gaires més complicacions que les llegiu aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada