Sarroca de Lleida

12 de gener de 2010 a les 10:14 | Valoració: CCC
Sobre el municipi
Població: 438 habitants (2008)
Superfície: 42,2 km2
Entitats de població: 1

Detalls del viatge
7. Expedició riberenca

Número de fotografies: 1
Distància recorreguda: 10,3 km
Temps transcorregut: 15 min


M'agrada de Sarroca de Lleida la seva entrada. Des de la N-230 es presenta el municipi en tota la seva extensió, amb el castell presidint-lo, a l'esquerra, símbol i origen d'aquest indret.
La primera impressió, no obstant, em fa desistir de parar, i travesso el pont en busca d'alternatives. Recordo que algun cop havia vingut a dinar en un restaurant que té força anomenada, per qualitat però també per abundància, però en aquest moment no el sé trobar. Entre aquests pensament concloc que el primer cartell trobat és la millor opció i giro cua per tornar al principi.
Per aquesta fotografia compto amb l'entrada a una finca particular amb un gos inclòs, lligat i tancat, però amb uns lladrucs forts i contundents que són dissuasius d'apropar gaire el cotxe. En sortir, una creuada de mirades entre nosaltres m'alerta que no m'hi estigui gaire estona. Dit i fet.
I malgrat l'ensurt, la vista captada amb la fotografia converteix aquest municipi en el primer que aconsegueixo la màxima valoració, CCC (cotxe, cartell, campanar).

1 comentaris:

  1. Jordi!! A Sarroca de Lleida hi havia passat molts estius de petit i adolescent amb els avis, que s'hi van comprar una casa. Els meus avis eren del Soleràs, a les Garrigues, però tenien el tros a Sarroca, d'una antiga herència. Quins records!
    I el restaurant que comentes, segurament és El Racó, al carrer Raval fent cantonada amb la mateixa carretera d'entrada al poble, venint de Lleida, a l'esquerra. De fet, la casa blanca que es veu just a sobre el pont a la foto, ho deu ser...

    ResponElimina