Soses

Sobre el municipi | Població: 1.763 habitants (2010) | Superfície: 30,16 km2
30 de desembre de 2009 a les 11:56 | Valoració: CC
Clica sobre la fotografia per veure-la ampliada
Detalls del viatge
Ruta 1: Ruta gastoniana
Número de fotografies: 1
Temps transcorregut: 43min
Distància recorreguda: 5,9 km

Soses presenta una particularitat que hom no observa si no prova d'accedir per totes les entrades possibles al nucli urbà: només s'hi pot arribar a través d'una rotonda.
Com a mesura dissuasiva per aquells que sempre condueixen amb pressa està ben pensat, però pels habitants de la zona ha d'acabar desesperant una mica tanta volta, més si tenim en compte que Soses està tant per la feina que és capaç de canviar de dia la seva festa major perquè coincideix amb la recollida de la fruita. Així que Sant Llorenç s'honora al setembre, però és una gran ocasió per comprovar un dels tòpics que corre per la zona i que té a veure amb la bellesa de les filles del poble, envejable arreu de la comarca.
!
El cartell que dóna la benvinguda, probablement degut a les rotondes, ha desaparegut, malgrat entrar i sortir pels quatre punts cardinals. A punt de desistir, en direcció nord-est per la carretera LP-7041, resta encara l'antic cartell de finalització del municipi, arraconat just abans d'agafar la rotonda. Donades les circumstàncies és una fotografia és prou vàlida per acomplir l'objectiu.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada