10. Això és la Selva!

Si no veus la ruta amb claredat, clica sobre la imatge per descarregar-la
Longitud: 238,1 quilòmetres
Temps: 7 hores i 42 minuts
Despeses:
+ 30,00 € en gasolina
+ 04,50 € en bars i cafeteries
= 34,50 € en TOTAL
Visitades 16 entitats de població
d'11 municipis:
Blanes
Lloret de Mar
Vidreres
Sils
Vallcanera
Raval de l'Esparra (Riudarenes)
Riudarenes
Santa Coloma de Farners
Brunyola
Sant Julià del Llor
(Sant Julià del Llor i Bonmatí)
Bonmatí (Sant Julià del Llor i Bonmatí)
Anglès
La Cellera de Ter
Sant Climent d'Amer (Amer)
Amer
La desena ruta del Viatge per Catalunya comença just quan acaba la comarca del Maresme i comença la comarca de la Selva. Això és degut a una qüestió d'equilibri territorial: encara no havia visitat cap municipi de la demarcació de Girona.
D'aquesta ruta em quedo amb tres contrastos:
- En primer lloc els dos municipis costers, fortament urbanitzats i preparats per rebre gran quantitat de turistes, però estranyament buit al mes de gener, que és quan vaig visitar-los. Malgrat tot, encara amaguen racons que han resistit aquests canvis tant extraordinaris i persisteixen en el temps.
- En segon lloc els municipis que creua la carretera C-63, amb un moviment constant de cotxes i persones que no amagaré que em sorprèn. Hi ha molta vida en aquesta comarca, certament.
- Finalment, les entitats de població disperses a les que només s'arriba guaitant bé els senyals i per carreteres locals. Arribar-hi és veritablement aturar el temps i gaudir de la fusió de les quatre cases de cada indret amb el paisatge que l'acompanya.

Nota: La ruta indica que s'han visitat 16 entitats de població però a la llista només apareixen 15 enllaços. Les que manquen, tot i que en podeu trobar les fotografies, s'han descartat seguint els criteris d'admissibilitat d'aquest projecte.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada