Seròs

Sobre el municipi | Població: 1.867 habitants (2010) | Superfície: 85,75 km2
30 de desembre de 2009 a les 12:04 | Valoració: CC
Clica sobre la fotografia per veure-la ampliada
Detalls del viatge
Ruta 1: Ruta gastoniana
Número de fotografies: 1
Temps transcorregut: 8min
Distància recorreguda: 5,6 km

Seguint la LP-7041 després d'Aitona i a uns cinc quilòmetres de distància apareix la vila de Seròs on, citant una de les versions del garrotín: "totes les paes foten lo cul gros".
Només arribar una rotonda amb unes lletres al bell mig plantades presenta el nucli urbà, encara invisible degut a la boira. Només la sort de trobar un altre cartell tot just davant del que sembla un magatzem de fruites local facilita la tasca de fer la fotografia, però poca més s'hi pot veure, malauradament.
Seròs ja les té aquestes coses. Penseu que curiosament acostuma a registrar les temperatures més baixes de la comarca a l'hivern i les més altes a l'estiu, al més pur estil de Tremp. També és conegut el canal de Seròs, del que en surten petites llegendes urbanes de males llengües que asseguren que si un dia el buidessin allà s'hi trobaria de tot, especialment d'allò que algú ha llançat amb la clara intenció de fer-ho desaparèixer i esborrar-ho del mapa, recreant qualsevol llibre de literatura negra que hom ha pogut llegir alguna vegada a la seva vida.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada