Sant Feliu de Llobregat

4 de gener de 2010 a les 9:03 | Valoració: C
Clica sobre la fotografia per veure-la ampliada
Sobre el municipi
Població: 42.628 habitants (2008)
Superfície: 11,81 km2
Entitats de població: 1

Detalls del viatge
3. Expedició N-340 Est

Número de fotografies: 1
Distància recorreguda: 4,2 km
Temps transcorregut: 11 min


El camí de Sant Just Desvern a Sant Feliu de Llobregat segueix en línia recta, però el trànsit i el seguit de cases que enllacen un municipi amb l'altre ja no és el mateix.
El que no desapareixen són les rotondes, aquest invent viari que tan bona acollida ha tingut en els darrers anys. En agafar-la distingeixo un cartell d'un color morat i de sobte m'adono que és el cartell d'entrada. Mal lloc, sens dubte. Agafo la primera sortida i intento donar mitja volta però veig que me'n vaig inexorablement cap al polígon industrial. No ho sé ben bé, perquè no sé on sóc exactament, només penso com desfer el camí i tornar a la rotonda. Torno a aquesta magnífica rotonda i no trobo lloc per aparcar. La idea llavors és, per un moment, encara que sigui al pas de vianants, aturar el vehicle, fer la foto i mirar de fer mitja volta per seguir el camí inicial.
El més graciós de tot és que he fotografiat (després d'assabentar-me'n pel facebook) la casa on viu una amiga del col·legi. Si ho hagués sabut, m'hagués aturat degudament a fer el cafè. Per cert, si cliqueu la imatge podreu llegir el que hi posa al cartell, és molt romàntic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada