Molins de Rei

4 de gener de 2010 a les 9:39 | Valoració: C
Clica sobre la fotografia per veure-la ampliada
Sobre el municipi
Població: 23.828 habitants (2008)
Superfície: 15,91 km2
Entitats de població: 4

Detalls del viatge
3. Expedició N-340 Est

Número de fotografies: 1
Distància recorreguda: 10,1 km
Temps transcorregut: 36 min


De Molins de Rei en podria dir moltes coses, hi he anat molts cops per festa major (amb permís de Sant Miquel a Lleida) i l'he recorregut força vegades. Fins i tot, m'hi he quedat a dormir en més d'una ocasió, però d'això no en parlaré ara, no correspon ni a la ruta ni al viatge.
Vull parar a esmorzar i trobo una gran superfície, on tinc intenció de comprar alguna cosa per fer un mos, però encara no han obert. Ja aniré a un altre lloc.
És molt diferent caminar per Molins, com en diuen ells, que anar-hi amb cotxe. No veig el cartell per enlloc i el trànsit s'ha incrementat. És quan miro pel retrovisor que el veig, amagat, com qui no vol la cosa. El problema és la ubicació una sortida de l'autopista AP-2 que porta a la carretera que travessa el municipi.
Entro a l'AP-2, sense saber quan podré donar mitja volta, però tu, és anar fent. Superat l'obstacle d'entrar-hi i sortir precisament per aquella desviació, sembla que tinc temps perquè tinc un senyal de cedir el pas. Paro, però sóc massa lluny. La clau, en aquest cas, és incorporar-se a la via quan no ve ningú des de l'horitzó. És el moment, però tinc un cotxe darrera. No sé pas com s'ho prendrà. Sempre pot pensar que com que el cotxe és vell, li costa. També pensarà que m'he perdut. Tant és, però no us equivoqueu: la finalitat era una altra, i el cotxe és prou ràpid.
Curiosament, aquí també m'han comentat que he retratat el pis d'uns amics que conec d'allà on estiuejo, i que per cert fa temps que no veig. El món és molt petit.

SANT BARTOMEU DE LA QUADRA

Entitats de població descartades (d'acord amb els criteris d'admissibilitat d'aquest projecte)

La Rierada és un veïnat inclòs al Parc Natural de Collserola.
Vallpineda és una urbanització que se situa curiosament més a prop del barri de la Floresta, a Sant Cugat del Vallès, que no pas al nucli urbà del seu cap de municipi.

1 comentaris:

  1. el letrero de la rierada no es como ese jajajajajaj ya sabes

    ResponElimina