Torrelameu

9 de gener de 2010 a les 13:41 | Valoració: C
Clica sobre les fotografies per veure-les ampliades
Fotografia alternativa
Sobre el municipi
Població: 651 habitants (2008)
Superfície: 10,9 km2
Entitats de població: 1

Detalls del viatge
5. Ruta de la biodiversitat

Número de fotografies: 3
(1 original + 2 actualitzacions)
Distància recorreguda: 10,6 km
Temps transcorregut: 44 min

Recordo anys enrera vaig prometre una jove, filla del municipi de Torrelameu, que vindria a veure-la un dia. Llàstima que ha passat tant temps que no tinc manera de saber si la trobaré aquí o no. No obstant això, espero que amb aquestes fotografies pugui pagar part d'aquest deute pendent.
Si mai aneu a Torrelameu de les primeres coses que veureu serà la "rotonda de les fruites", una escultura que, sens dubte, no passa gens inadvertida. Un cop dins del nucli urbà podeu notar un contrast entre la part vella, amb cases on predomina la tàpia sobre la pedra i que donen fresca a l'estiu i suavitzen les temperatures de l'hivern, amb les noves cases, més grans, fetes de totxos.
Fer la fotografia resulta un mica complicat donat que es troba enmig del tros (com diuen a les terres de ponent del camp de cultiu) i és evident que posar el cotxe allí al mig és inviable. També cal tenir en compte que ens trobem al mig de carretera local on algun vehicle hi circula. L'opció més fàcil ha sigut des del cotxe estant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada