El 400 el decideixes tu! (finalitzat)


399 fotografies de 399 municipis diferents publicades i ara, el 400, el decidireu entre tots els que seguiu el Viatge per Catalunya!

Com s'escollirà el 400?

L'elecció del 400 es divideix en dues fases.

Primera fase, fes la teva proposta.

Entre el 19 i 25 de gener de 2015 podràs proposar la candidatura pel 400. Primer de tot, consulta la llista que tens a continuació per veure quins ja s'han fotografiat i queden fora de l'elecció.
Si et resulta més fàcil, clica aquí i entraràs als àlbums de fotografies de la pàgina del Facebook per veure si el que vols escollir ha sortit publicat.

Un cop hagis verificat que la teva proposta no és a la llista, tens fins a 4 maneres diferents de proposar quin vols que sigui el 400:

Facebook   facebook.com/viatgepercatalunya
Entra a la pàgina del Facebook i clica "m'agrada" si encara no ens segueixes. Busca aquest missatge al mur i comenta'l, posant el nom del que vols que sigui el 400. Un cop publicat, ja comptarà per a la segona fase:


Twitter   @viatgecatalunya
Entra al teu compte de Twitter i clica "Segueix" a l'usuari @viatgecatalunya si encara no ens segueixes. Envia un tweet tal i com apareix en la imatge de sota a mode d'exemple. Un cop publicat, ja comptarà per a la segona fase:


Blog   viatgepercatalunya.cat
Si estàs llegint aquesta entrada des del blog, només cal que baixis al final de la pàgina i troba l'opció de fer comentaris. Posa el nom que vulguis al comentari i publica'l. Un cop publicat, ja comptarà per a la segona fase.

Google+   plus.google.com/+ViatgeperCatalunya
Afegeix als teus cercles el Viatge per Catalunya. Busca aquest missatge al mur i afegeix un comentari, posant el nom del que vols que sigui el 400. Un cop publicat, ja comptarà per a la segona fase:


Fàcil, no?

Teniu fins a la mitjanit entre el divendres 23 i el dissabte 24 de gener de 2015 per fer les vostres propostes. Un cop tancat el termini es procedirà a classificar totes les propostes per tal que les pogueu votar i en surti un guanyador. Animeu-vos participar que ens ho passarem molt bé!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada