Premis Blocs Catalunya 2012


L’associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement) convoca anualment els Premis Blocs Catalunya i aquest any el Viatge per Catalunya s'hi presenta. Si t'agrada aquest bloc i tens ganes de votar-lo, tens 3 maneres de fer-ho:
Com es pot votar el bloc a través del web?

Entra al web stic.cat i t'apareixerà aquesta pantalla. Cerca el botó marcat a la imatge i clica-hi:El web llavors et demanarà quatre dades bàsiques:Completa-les, i t'enviarà un e-mail per confirmar-ho. Llavors ja podràs identificar-te per votar:
Ara ja pots accedir a la votació amb el teu e-mail i contrasenya i pots votar clicant el botó marcat a la imatge:Un cop aquí busca la categoria de turisme i viatges que trobaràs al final de tot de la pàgina tal com pots veure en aquesta imatge (has de clicar on hi posa "Votar ara!"):Ja només et queda cercar el Viatge per Catalunya dins de la llista de candidats, seleccionar-lo......i clicar a VotarFàcil no?
Gràcies per endavant pel vostre vot.Com es pot votar el bloc a través del facebook?

Entra al web stic.cat i t'apareixerà aquesta pantalla. Cerca el botó marcat a la imatge i clica-hi:El facebook et demanarà que acceptis l'aplicació (clicant a vés a l'aplicació) i llavors accediràs a aquesta altra pantalla. Cerca el botó marcat a la imatge i clica-hi:Un cop aquí busca la categoria de turisme i viatges que trobaràs al final de tot de la pàgina tal com pots veure en aquesta imatge (has de clicar on hi posa "Votar ara!"):Ja només et queda cercar el Viatge per Catalunya dins de la llista de candidats, seleccionar-lo......i clicar a VotarFàcil no?
Gràcies per endavant pel vostre vot.Com es pot votar el bloc a través del twitter?

Entra al web stic.cat i t'apareixerà aquesta pantalla. Cerca el botó marcat a la imatge i clica-hi:El twitter et demanarà que acceptis l'aplicació:i llavors accediràs a aquesta altra pantalla. Cerca el botó marcat a la imatge i clica-hi:Un cop aquí busca la categoria de turisme i viatges que trobaràs al final de tot de la pàgina tal com pots veure en aquesta imatge (has de clicar on hi posa "Votar ara!"):Ja només et queda cercar el Viatge per Catalunya dins de la llista de candidats, seleccionar-lo......i clicar a VotarFàcil no?
Gràcies per endavant pel vostre vot.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada