Nulles

25 de gener de 2010 a les 15:36 | Valoració: CC
Sobre el municipi
Població: 415 habitants (2008)
Superfície: 10,61 km2
Entitats de població: 3

Detalls del viatge
9. Gràcies Ramon

Número de fotografies: 3
Distància recorreguda: 9,1 km
Temps transcorregut: 14 min


He de reconèixer que el primer cop que vaig sentir anomenar Nulles vaig pronunciar el topònim a la manera anglesa, tal com [nʌlz], quan en realitat la forma correcta és ['nuʎəs]. En tot cas, un nom d'origen incert però que roman a la memòria d'aquells trajectes que els estudiants universitaris feien en els trens regionals entre Lleida i Barcelona.
El poble de Nulles es troba força proper a Valls, fet que el manté ben comunicat, però vistos un i l'altre no tenen gran cosa a veure. Amb pocs més de 400 habitants repartits entre cases i terres de conreu, arribo sense gaire complicacions al nucli urbà. Tenia diverses opcions però sempre prefereixo una gran entrada "triomfal" com la que poden veure en aquesta fotografia.


Altres indrets del terme

BELLAVISTA

CASAFORT

Més fotografies

Dues fotografies més de Nulles. A la primera, el cartell de la ruta de Cister, amagat en la pared d'una propietat particular. A la segona, tot recordant els nombrosos viatges en tren, no em puc estar d'apropar-me a l'estació de Nulles-Bràfim, ara repintada arran de l'alta velocitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada