Tarrés

10 de gener de 2010 a les 10:37 | Valoració: C
Sobre el municipi
Població: 106 habitants (2008)
Superfície: 13,08 km2
Entitats de població: 1

Detalls del viatge
6. El dia de demà

Número de fotografies: 1
Distància recorreguda: 4,6 km
Temps transcorregut: 7 min


Després de la situació surrealista viscuda a Vinaixa, torno a la carretera nacional N-240, i arribo a l'enllaç de la LV-2014 que em porta a Tarrés.
El camí és prou net de neu com per circular-hi, ara bé, només en un sentit. Caldria pensar que seria molta casualitat que em trobés amb algú, però ai las! aquestes coses sempre passen: un vehicle tot terreny amb dos individus, talment pertanyents al sector de la construcció, somriuen en veure que ens trobem.
Doncs mira, per riure, i perquè tenen un cotxe més ben preparat, són ells els que s'acaben endinsant enmig de la neu mentre jo avanço per la part neta. És d'agrair el gest, però no la seva barreja de somriure amb incredulitat. És que un ciutadà anònim no pot anar a Tarrés a fer una visita? Hom pot tenir curiositat per veure el parc eòlic Serra de Vilobí o l'església parroquial de Santa Maria.
No és el cas, per això, en aquest moment ja que, a partir de l'arribada al municipi, la carretera no permet massa alegries. És per això que faig la fotografia del cotxe estant i acabo descartant la Fulleda per una propera ruta. La màquina llevaneus no ha arribat més lluny en aquest moment.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada