Visita de blogaires al parc del riu Llobregat


El Viatge per Catalunya deixa el cotxe excepcionalment i agafa la bicicleta per donar a conèixer una ruta insòlita a l'àrea metropolitana de Barcelona: la visita pel parc del riu Llobregat en el seu tram final.
De la mà de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Parc del riu Llobregat i la revista Descobrir Catalunya tenim l'ocasió de conèixer un espai amagat entre carrers infinits, grans vies de comunicació i polígons industrials: es tracta del Delta del Llobregat, entre els termes municipals de Sant Boi de Llobregat i el Prat de Llobregat, a la riba dreta del riu, on hi conviuen per una banda l'expansió urbana i per l'altra la recuperació del paisatge que dibuixa el riu i els seus voltants i que esdevé un pulmó verd a la zona i un intent creïble de preservar el patrimoni agrari i mediambiental de la zona, molt malmès pel creixement desmesurat de població humana en el segle passat. Ara és una realitat de la que el visitant en pot gaudir plenament i des d'aquí us en farem una petita guia.


Foto dels bloguers participants en aquesta visita. © Òscar Marín

Aquesta ruta ha sigut compartida per diferents bloguers que també han participat d'aquest itinerari insòlit i han comentat la seva experiència en els seus blogs. Aquí en teniu alguns dels enllaços:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada