Puigpelat

25 de gener de 2010 a les 15:14 | Valoració: CC
Sobre el municipi
Població: 953 habitants (2008)
Superfície: 9,48 km2
Entitats de població: 7

Detalls del viatge
9. Gràcies Ramon

Número de fotografies: 2
Distància recorreguda: 21,2 km
Temps transcorregut: 32 min


Abans d'arribar a Puigpelat travesso la capital de l'Alt Camp, Valls. No veig clar fer cap foto (portava una ruta massa tranquil·la i m'he estressat) i tiro milles fins que em trobo la TV-2034.
El municipi de Puigpelat, malgrat que hom pot associar-lo a una espècie d'"àrea metropolitana" de Valls, és un punt i a part. Enfilat a un turó, i presidit per l'església parroquial de Santa Maria, s'escampa i es dispersa donant la sensació que hi viu menys gent de la que realment hi ha.
Per desgràcia, ni rastre del despoblat de Torrelles. Suposo que amb l'ajuda d'algun habitant de per allí podria haver vist alguna runa però amb a un quart de quatre la gent encara està dinant i és difícil trobar algú amb ganes de passejar per un terreny enfangat.


Més fotografies

La primera fotografia del cartell de Puigpelat és aquest que adjunto aquí, amb el cartell de la ruta del Cister. On hi ha el cotxe és justament una entrada al nucli urbà, i pensant que m'havia arraconat prou resulta que acabo destorbant una camioneta que no para de fer sonar la botzina. No és ni la persona ni el moment per explicar-li què faig allí i tot plegat.


Entitats de població descartades

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada