2. Ruta de cap d'any

Si no veus la ruta amb claredat, clica sobre la imatge per descarregar-la
Durada: 2 hores i 33 minuts
Longitud: 125,7 quilòmetres
Despeses: 56 € en gasolina
Venint de la ruta 1
32min 38,2 km
Alcoletge
12min 13,2 km
Vilanova de la Barca
7min 04,6 km
Térmens
38min 16,2 km
Vallfogona de Balaguer
16min 18,1 km
Cubells
8min 10,0 km
Artesa de Segre
13min 15,8 km
Oliola
15min 06,3 km
Ponts
12min 03,3 km
La Baronia de Rialb
La segona ruta del Viatge per Catalunya deu el seu nom a una qüestió de dates, ja que es va fer el 31 de desembre del 2009.
És una ruta que comença per Ponent i acaba als Prepirineus. És una part del camí habitual que se segueix per anar a la Seu d'Urgell i Andorra, des de Lleida. A partir de Ponts, comença una part compartida amb tots el que vénen de la Catalunya Central i la costa per anar a les mateixes destinacions sense haver de pagar cap tipus de peatges, però aquesta ruta acaba just on es troben uns i altres. La ruta està plena de plans i rectes llargues amb desnivells puntuals i sempre pujant. Segons l'època de l'any l'olor de l'adob dels camps propers a la carretera us farà nosa, però és la vida en aquest territori.
Finalment, la ruta no dura tant a priori com les dades exposades indiquen, però els contratemps sorgits en trobar els cartells i poder aparcar el cotxe l'han allargat més del que era previst. Que el Sol de les fotografies no us enganyi, l'exterior és fred, encara que dins del cotxe, amb la calefacció, no es noti.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada