Alcoletge

31 de desembre de 2009 a les 13:16 | Valoració: CC
Clica sobre la fotografia per veure-la ampliada
Sobre el municipi
Població: 2.547 habitants (2008)
Superfície: 16,71 km2
Entitats de població: 1

Detalls del viatge
2. Ruta de cap d'any

Número de fotografies: 1
Distància recorreguda: 10,8 km
Temps transcorregut: 16 min


Alcoletge és el punt de partida de la segona ruta del Viatge per Catalunya. En aquesta ocasió no m'acompanyarà ningú i espero fotografiar el major nombre de municipis abans no se'n vagi el sol.
D'aquest municipi és prou coneguda la bàscula que hi ha arran de la carretera C-13, però no pas pels motius que hom podria deduir (no entraré en detalls perquè la gent del poble sap prou bé a què em refereixo). Dit això, primera errada per fer la foto: entre carrils laterals i rotondes passo de llarg del cartell i instintivament m'endinso al municipi a la recerca d'un altre que resulti més còmode fer-ne la foto. Un lloc tranquil amb algun desnivell però que, quan menys t'ho esperes, desapareix per donar pas a un camí rural, sense cap cartell ni cap indicació. Rodejo llavors tot aquells camps i, per casualitat, reenganxo amb la C-13 i ara sí que agafo el carril lateral de la benzinera on hi ha el cartell.
Descarto estacionar aquí perquè encara estic lluny i segueixo pel lateral, però és impossible parar al costat. Impossible? El paviment s'eixampla una mica a la dreta com per parar de qualsevol manera, posar els llums i fer la fotografia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada