3. Expedició N-340 Est

Si no veus la ruta amb claredat, clica sobre la imatge per descarregar-la
Longitud: 123 quilòmetres
Temps: 5 hores i 35 minuts
Despeses: 4,65 € en bars i cafeteries
Visitades 23 entitats de població
de 14 municipis:
Esplugues de Llobregat
Sant Just Desvern
Sant Feliu de Llobregat
Molins de Rei
Sant Vicenç dels Horts
Cervelló
Vallirana
Ordal
Sant Sadurní d'Anoia
Can Rossell (Subirats)
Lavern (Subirats)
Sant Sebastià dels Gorgs
(Avinyonet del Penedès)
Sant Cugat Sesgarrigues
Cantallops (Subirats)
Avinyó Nou (Avinyonet del Penedès)
Gelida
Castellví de Rosanes
Martorell
En la tercera ruta del Viatge per Catalunya he de confessar que m'ha pogut més l'emoció d'anar a la carretera i fotografiar qualsevol nucli de població que trobés per la N-340 que no pas un estudi previ del terreny per fer un camí més o menys coherent.
Comença a Esplugues de Llobregat i la idea inicial era no moure'm d'aquesta "carretera del Mediterrani", però la necessitat de trobar una carretera tranquil·la fa que triï vies menys transitades, així que sorprenentment acabo a Martorell.
No us sorprengueu pel dibuix final de la ruta, perquè és fruit d'aquesta improvisació. Encara ara, repassant les anotacions, dubto que fos exactament així i no descarto haver fet alguna volta més. En tot cas, un trajecte força recomanable per tothom que vulgui veure, sense gaire pressa, el contrast entre l'àrea metropolitana, l'Alt Penedès i l'arribada al sud-oest del Baix Llobregat.

Nota: La ruta indica que s'han visitat 23 entitats de població però a la llista només apareixen 18 enllaços. Les que manquen, tot i que en trobareu la fotografia, no tenen cap crònica escrita perquè s'han descartat seguint els criteris d'admissibilitat d'aquest projecte.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada