Bell-lloc d'Urgell

20 de gener de 2010 a les 10:37 | Valoració: CC
Sobre el municipi
Població: 2.413 habitants (2008)
Superfície: 34,9 km2
Entitats de població: 1

Detalls del viatge
8. Un tast de la plana

Número de fotografies: 2
Distància recorreguda: 6,1 km
Temps transcorregut: 14 min


La incursió als Alamús és un avís del que serà aquesta ruta. En deixar el Segrià i entrar al Pla d'Urgell m'adono que és una comarca que no vol pressa. Els camins són rectes, i semblen infinits. A vegades, de tant en quan, una via alternativa apareix a dreta o esquerra, i sembla tan bona opció com seguir recte, però per això tinc la veu femenina del GPS.
I entre camps i carreteres secundàries arribo a Bell-lloc d'Urgell, un municipi que, d'entrada, no té més que altres lloc malgrat el seu nom. És només l'entrada del que fou en el seu moment la transitada N-II. Ara, amb l'autovia, tot es veu d'una altra manera.
Una gran esplanada, plena de camions en el seu dia però ara buida, em facilita gratament tot el procés de la fotografia. A més, en aquesta ocasió, 2 pel preu d'1.

Més fotografies

Segurament aquesta és una de les imatges més característiques del Pla d'Urgell. Com el seu nom indica, ben pla. A l'hivern, amb un sol matiner que en direcció est és força molest, però que dóna una caloreta prou bona, la ruta és veu d'una altra manera.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada